torsdag 23. juni 2011

Utstilling og St.Hans fest

I dag sørget Trine for en høytidlig åpning av vår lille utstilling, "Kvinnearven". Arbeider laget med hjelp av skatter fra tidligere tider, er å finne i skolestuen vår.  Etter noen velvalgte ord, klippet Trine snoren og erklærte utstilling for åpnet.


Siden det var midt i arbeidstiden, ble det kun skålt i Clausthaler.Utstillingen varer helt til 23. august. Velkommen innom for en titt. Vi har åpnet i hele sommer. Hverdager fra 10-17, lørdag 10-16 og søndag 12-16.

I fjor var Bærums Verk 400 år. I den anledning tok nåværende eiere, Lise og Carl Otto Løvenskiold, opp en gammel tradisjon med felles St. Hans feiering for alle på Verket. Arrangementet var særdeles vellykket. Dette førte til at også i år har beboere med adresse Bærums Verk og ansatte på Handelsstedet Bærums Verk,  fått invitasjon fra Løvenskiold til St. Hans feiring på Verket. Ca. 4000 har fått billetter til dette gratis arrangementet. De siste dagene har det sydet av arbeid og rigging på området. Nå er festen snart i gang. Slik så det ut for noen timer siden:Bordene er dekket.


Mai-stang på Festplassen.St.Hans bålet er gjort klart i elven.

Anne-Kjersti synes hun er heldig som skal tilbringe kvelden i disse vakre omgivelsen, med underholdning, grillmat og venner.

God midtsommeraften fra Verket.

2 kommentarer:

  1. Æ vil også dit! Sommerhilsen til dere alle og mange klemmer fra Gudrun i Vesterålen..

    SvarSlett
  2. Så hyggelig dette hørtes og så ut.
    Sommerhilsen fra Berit i Trondheim.

    SvarSlett