fredag 6. januar 2012

Skrytesøndag

Søndag 8. januar viser vi frem alle modellene til vårens kurs i skolestuen. Du kan spørre,klemme,ta og beundre. Denne dagen gir vi også 15% avslag på alle varer i butikken. Gjelder ikke bestillinger,abonnement, kurs og kommisjonsvarer. Vanlig søndagsåpent fra 12-16. Velkommen.

Noen dager er dukker det opp mange flotte arbeider i butikken. I dag har det vært en slik dag. På formiddagen i dag dukket det opp en hyggelig kunde, en "gammeltante" kalte hun seg selv. Sammen med Trine fant de ramme til dette barneteppet, et skikkelig glad-teppe.


Anne Rønnigen var innom med ferdige quilter og da blir det jo nesten som julaften. Poser med quilter...
Benedicte Bjøro var en som hentet sitt ferdige arbeid, med påsydd lukkekant av Anne. Det kan man vel kalle hverdagslykke. En liten Bjøro frøken skal bli eieren av en rosa drøm.Stjerner på rosa quilteskyer.I Lisbeth sin jakke fikk Anne-Kjersti øye på denne, sydd av Lise S. Det er brukt den minste hexagonen, 1/4". Lett å få opp glidelåsen og finne igjen jakken sin i en garderobe.
Anne-Kjersti blir glad hver gang hun ser yngre jenter som liker å sy. Amanda er en av dem og hun er også nybegynner, men hvilket teppe hun har sydd! Håndsydd over papp med nye og gamle stoffer. Anne har quiltet arbeidet og det er selvfølgelig enda finere i virkeligheten enn på bildet. Strålende arbeid, Amanda.
Takk til alle for deling av inspirasjon denne fredagen.

1 kommentar:

  1. Nydelige tepper og et imponerendestykke arbeid fra Amanda .. får litt "antikk"følelse når jeg ser det :-)

    SvarSlett