tirsdag 12. juni 2012

Flere nye bøker og litt inspirasjon

I forbindelse med at det er 150 år siden den amerikanske borgerkrigen fant sted, er det kommet ut bøker med quilter og blokker fra denne perioden. Her er 2 av dem.

The Ciwil War Anniversary Quilts er skrevet av Rosemary Youngs, og har 150 blokker fra borgerkrigs perioden.Civil War Legacies har 15 mønster på quilter fra borgerkrigen. Arbeidene er "scrappy" og mønstrene har enkle steg-for-steg instruksjoner.
1000 Any-Size Quilt Blocks inneholder four-patch-, nine-patch- og five-patch blokker, stjerner, applikasjonsblokker m.m. En CD følger med boken, der blokkene finnes i ulike størrelser.
Nye quiltere er alltid velkommen. Anita har ikke sydd så lenge, men hun har blant annet allerede tryllet frem et teppe med åttebladsroser. Håndsøm over papp er det hun trives best med og nå skal dette arbeidet få ramme på. Fabelaktig arbeid, Anita.


Berit F. er damen bak dette resteteppet. En flott måte å bruke rester på og Berit har funnet vakre kombinasjoner av sine rester. Takk for at du delte inspirasjon med oss, Berit.Blokken er "Rådhustrapp" med en ramme og terninger i hjørnene.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar