mandag 8. oktober 2012

Broderi

Anne-Kjersti har fått helt dilla på brodering og derfor er det kommet en del nye bøker med broderimønster i nettbutikken, som for eksempel denne. Her er det mange fine lappeblokker som er brodert.



Boken er utgitt av samme forlag som utgir Trine sine bøker på fransk. Forlaget hadde stand i Alsace og Trine hilser på.


Fra Frankrike kjøpte Anne-Kjersti med seg denne som inspirasjon. Gammel, fransk spole med brodert monogram.




Fruen øverst på Verket mener det er på tide å tenke julesøm, så i helgen ble denne lille julepynten brodert. Den er fylt med feite kanelstenger og skal gi deilig juleduft på julepyntet spisebord.




Engler hører også julen til. Dette skal bli et kremmerhus når det er montert. Materialpakken  viser hvordan julepynten vil se ut ferdig.



Anne-Kjersti var på besøk hos en venninne som har kjøpt et gammelt hus. Noe av møblene fulgte med huset, deriblant spisestuestoler med brodert trekk. Det er snakk om at de skal skiftes ut og da kunne trekkene få et nytt hjem på Verket. Hvilket lykke! Dresden Plate - brodert. Og det er snakk om mange stoler.....



Tellelin i 2 varianter finnes i nettbutikken. Det er bare å sette i gang.

2 kommentarer:

  1. De broderte stoltrekkene var utrolig flotte.Tenk hvilken flott veske det kan bli!Misunnelig!

    SvarSlett
    Svar
    1. De var så flotte at jeg hadde lyst å stå og spise istenfor å sitte på setet. Arbeidet var vakkert utført. Tenk å sette i gang med å brodere stolseter til 16 stoler! Anne-Kjersti

      Slett