onsdag 30. mai 2012

Dyktige jenter

Lykken er å være på jobb når dyktige jenter er innom med ferdige arbeider. Det er flott å se at man kan inspirere hverandre. Andres bruk av farger og former gir nye ideer og nye arbeider.

Jorhild var innom butikken i dag med dette vakre arbeidet. Handsøm over papp med formen bikuber og firkanter. Jorhilds skaperglede er til stor inpirasjon for andre lappedamer både når det gjelder valg av farger og sømteknikk. Takk, Jorhild.

 Sue Daley har også en variant i en pakke, som inneholder pappmaler og skjæremal. Håndsøm er perfekt å ha med seg på sommerferien. Advarsel: Det er sterkt vanedannende.


Unni K. har en skikkelig opprydning i bunken over prosjekter-i-arbeid. Det kommer stadig nye tepper og her er det en log cabin som er kommet fra quilting. Log cabin er en klassiker som alltid blir vakker.
Quiltemønsteret heter Vintage Rose (tror Anne-Kjersti) og lager fine, myke kurver til de rette linjene i log cabin. 
Flere arbeid fra Unni K.  En jelly roll blir et fint stripe-teppe. Imponerende jobbet med prosjekter-i-arbeid-bunken, Unni K.
Bjørg lar seg lett inspirere og hiver seg stadig ut i nye prosjekter,lager sin egen vri - og blir ferdig. Her er Bjørg sin variant av Antique Sampler, som er en litt mindre variant enn "originalen". Her er både håndsøm og applikasjon.  Strålende arbeid, Bjørg.


Pappmalene kaller!

2 kommentarer:

  1. Så mange flotte tepper!! Beundrer tålmodigheten med store håndsømprosjekter!

    SvarSlett
  2. Me avisou com atraso...Eu já sou viciada!Obrigada por compartilhar peças maravilhosas.Beijos do Brasil

    SvarSlett