mandag 12. september 2011

Vis og fortell

Først takk til alle som tok en tur innom på vår første Kveldslapp. Det ble fullt i skolestuen og flittige hender arbeidet med håndsøm rundt bordet. Trine prøvde å "pushe" litt lukkekant, men det forslaget vant ikke frem.

Merete fra http://www.sy.no/ tok imot tepper til maskinquilting samme kveld. Anne Karin Martinsen har gått på ett av Hilde Krogh sine kurs og ville ha dette teppet quiltet hos Merete. Man kjenner nesten lukten av sommer bare ved å se på teppet.


Tove Holm fra Hønefoss fikk hjelp av Trine til å finne bord til dette prosjektet. Flott resteteppe.Detalj fra teppet.Bjørg Andersen er en kreativ dame. Hennes barnebarn, Emma, ønsket seg en heksekappe til Halloween. Emma tegnet motiv til kappen og bestemor applikerte. Den ferdige quilten fikk ullvatt og løpegang i den ene siden. Hemper er sydd på for å lukke litt forann. Hette med knapper til å feste på kappen har bestemor Bjørg også tenkt på. Dere som bor i Lommedalen: Se opp for Quilteheksen når det blir Halloween.Fra Tilda er det kommet ferdige stoffpakker med 40 biter, 2 av hvert design, i størrelse 16x16 cm. Kr. 149,- Her kan man gå rett på sømmen med en gang.Noen nye stoffer. Sykkelstoff, kr. 209,- pr.m.Rose stoff, kr. 198,- pr.m.
God uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar