torsdag 29. september 2011

Jelly Roll

Lørdag var Anne-Kjersti i Fredrikstad Husflidslag og holdt et inspirasjonskurs i å bruke Jelly Rolls eller egne rester i 2 1/2" bredde. Noen prøvde ut ulike blokker, mens andre hadde  bestemt seg for et prosjekt.
Inger Lise satte i gang med sine blå stoffer og sydde disse blokkene.Inspirasjonen kom fra dette teppet som Anne-Kjersti har sydd til Mikkel tanteunge.


Joke prøvde seg på nine patch sammen med snowball blokker.Trine liker norske ord, så hun bruker "Engelsk konfekt" på disse rullene med avstemte stoffer.

Forrige gang Anne-Kjersti hadde kurs i Fredrikstad Husflidslag, var temaet på kurset en stofflek. Alle kursdeltakerene fikk tilsendt 4 stoff. Disse skulle være med i prosjektet og resten av stoffene skulle være av eget "lager". Damene som deltok på forrige kurs tok heldigvis med sine tepper, slik at de kunne beundres. Her er teppet som var utgangspunktet. Alle har med de 4 forhåndsbestemte stoffene, og likevel blir resultatet totalt forskjellig.

Guri er quilteren bak denne stjernen.Inger Lise sitt resultat.Joke hadde forlenget arbeidet og fått et sengeteppet.Flinke damer og en artig lek. Prøv den i syklubben.

1 kommentar:

  1. Så gøy, mange flotte tepper der. Jeg er med i quiltelaget Saxequilten. Vi hadde et lignende prosjekt i fjor sommer. Vi brukte medium dresdenmalene. Vi slet litt med at vi ikke traff alle medlemmene på stoffvalg! Men noen ble ferdige, og lagde flotte tepper.
    Til Anne Kjersti; Mikkel er en heldig gutt som har et slikt flott teppe:-D

    SvarSlett