tirsdag 4. oktober 2011

Startskuddet til julesøm

Onsdag i forrige uke gikk startskuddet for julesømmen i Bærum Lappelag og for Lappe Makeriet. Vi var invitert til laget med mini-butikk og for å gi juleinspirasjon. Bilder fra møtet kan du se her, http://www.bll.no/.

Nissemor Trine  er klar med julesømmen.

Modeller og materialpakker vil komme på bloggen utover i ukene, men her sniker det seg med noen julemus. Broderiet, kr. 69,-, er ferdig påtegnet fra Kirsten Langebråten  og montert i en pute.


Flere julebroderier er å finne i juleheftet til Fine Sting, kr. 275,-


Julestoffer fra Westfallen, fra kr. 225,-

Fredag var Merete fra sy.no på plass i butikken for å ta imot tepper til quilting og levere ut ferdige arbeider. Dette teppet fra Bjørg Andersen skulle til quilting. Mønsteret heter "I beina på Anne-Kjersti" og er fra Trine sin bok Lappesaker,http://www.lappemakeriet.no/boker/lappesaker.Et herlig teppe.

Grete Harang er quilteren bak dette teppet som er sydd av gardinprøver. Stilig.
Unni Kolstad  er ustoppelig kreativ når det gjelder å bruke opp alle rester fra materialpakkene til månedens blokk. Hun abonnerte på den varianten av Åttebladsrosen som Lappe Makeriet kalte 1970-tall. Her er "resteteppet" fra Åttebladsrosen.
Nytt fra Kaffe Fassett, Quilts in Sweden, kr. 249,-


 Sniktitt fra boken.

God høstferie til dere i østlandsområdet. Lappe Makeriet har åpent som vanlig, hverdager 10-17, lørdag 10-16 og søndag 12-16.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar