søndag 6. november 2011

Søndagspussel

Anne-Kjersti har i helgen hatt et julegaverykk.  I forrige uke kom det inn ferdig faldet "Bolster-løper" fra Moda i tre fager. Den hvite og rød lå der og skrek om å bli brukt, og i helgen ble denne løperen sydd.


Løperen ble faldet på endesidene og små Dresden blomster ble applikert i hver ende. Enkelt og vakkert slik mottageren liker å ha det.
http://www.lappemakeriet.no/stoff/bolster/ferdig-faldet-loper-i-meter-hvit. De andre variantene finnes også i nettbutikken.

Fadderbarn som flytter på hybel, trenger et lite syskrin. Dette er Anne-Kjersti sin variant av syskrin, nemlig Norgesglass fylt med tråd, liten saks, knappenåler, synåler og noen knapper. Toppen er laget etter oppskrift fra Trine sin bok, http://www.lappemakeriet.no/boker/lappesaker.Ved å bruke Rasterquick, http://www.lappemakeriet.no/utstyr/diverse/rasterquick og tegne opp en log cabin, går det kjapt og lett.

Tullemor har også begynt på julegavene. Her er et par grytekluter i julestoffer. Stoffene finnes i nettbutikken.Firkantene i midten er kuttet 2 1/2" x 2 1/2". Det stripete stoffet er kuttet 2 x 4 1/2" og det smårutete 2" x 2". Borden er også kuttet i 2" bredde.

Flere julegaver er i arbeid. De jobber seg frem til en plass på bloggen i uken.

1 kommentar:

  1. Her var mye inspirasjon...
    Fin dag til dere

    Mandag`s hilsen fra Lappeline

    SvarSlett