I kveld er det Kveldslappen fra kl. 18-21. Anne-Kjersti demonstrerer bruk av Log Cabin linjal. Som vanlig serverer vi kaffe/te og hjemmebakst.
Oppskriften fra tirsdagens hjertekaker/brownies ( se forige blogginnlegg) er ettersøkt. Det er en oppskrift av Lars Barmen.
150gr. kokesjokolade og 100 gr. smør smeltes og avkjøles.
Rør lett sammen 50 gr. mel, 150 gr. sukker og 3-4 egg.
Blandes med sjokolade/smør blandingen.
Helles i smurt og strødd form, ca. 24cm eller ev.hjerteformer.
Stekes ved 160 grader i 25 minutter. Blir den stekt for lenge, blir den tørr.
Serveres med et melisdryss og er ekstra god sammen med is , krem eller frukt.
God bakst.
Oppskriften fra tirsdagens hjertekaker/brownies ( se forige blogginnlegg) er ettersøkt. Det er en oppskrift av Lars Barmen.
150gr. kokesjokolade og 100 gr. smør smeltes og avkjøles.
Rør lett sammen 50 gr. mel, 150 gr. sukker og 3-4 egg.
Blandes med sjokolade/smør blandingen.
Helles i smurt og strødd form, ca. 24cm eller ev.hjerteformer.
Stekes ved 160 grader i 25 minutter. Blir den stekt for lenge, blir den tørr.
Serveres med et melisdryss og er ekstra god sammen med is , krem eller frukt.
God bakst.
Verdens beste sjokoladekake :-)
SvarSlettKaken må prøves....men jeg kunne også tenkt
SvarSlettmeg en tur på kaffelappen....men litt for langt å reise
Teppe var kjempe fint og inspirerende
Fin kveld til dere
Klem fra Lappeline